Скијање


  • Скијање

Уникатни по својата структура, ски – терени во регионов. Уживајте во најдоброто скијање на височина од 1700 до 2500 мнв!

  • Сноубординг  

Попова Шапка е совршено место да се вљубите во зимските спортови, на поинаков начин.

  • Турно Скијање

Идеална можност за синергија на движењето  качувањето со скии и скијањето.

  • Freeride

Најдобрите патеки за слободно скијање на Балканот се кај нас. Бидете дел од нив и доживејте незаборавни моменти кои се паметат вечно!