Соба 204 – “Мал Турчин”


 • 16 м2.
 • 2 + 2
 •  1 брачен + 2 единечни кревет
 • Појадок
 • Заедничко
 • Јелак скијачка патека
 • Централно греење
 • Два плакари и две наткасни
 • X
 • 12:00
 • 10:00