Guest Book


Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
(no entries yet)

Супер си поминавме! Ракијата е супер! Ратракот е супер! WE HAVE SNOW

LEANSEM10.02.2020

Благодариме на одличната услуга. Се надевам дека ќе можеме почесто да Ве посетуваме.

Елени17.01.2020

“Конак” сите пофалби. Браво! Се враќаме пак!

Ивана17.01.2020

“Конак” има душа. Така продолжете супер сте.

Лаки, Кате, Евгенија и Александар12.01.2020

Уживанции! Најубава услуга и најфини луѓе.

Jasmin & family07.01.2020

Најдобрите на Попова Шапка, само продолжете со одличната работа.

Илија и Филип05.01.2020

Преубаво место, најдобри домаќини, највкусна храна, најчисти соби. Супер сте! Се гледаме на скијање 😊

Ева и Саше01.05.2019

Најдобри сте! Прекрасно, сите пофалби.

Ведран17.03.2019

Thank you very much, everything is very nice, the food, the service, the room.

Anna, Mats, Calle, Disha i Viggo26.02.2019

Amazing place, people are great nice and helpful.

Nikolaj25.02.2019

Прв пат сме во “Конак” – Попова Шапка. Овде беше навистина прекрасно од нашето сместување до оброците, хигиената, локацијата. Домаќините, вработените топли, љубзни, гостопримливи, професионалци во права смисла на зборот. Дечки супер сте !!! Продолжете така !!!

J. Rushmir24.02.2019

Велико хвала за све! Невероватни сте, всички сме очеровани. Следниот пат ќе Ви дојдеме повеќе.

Коста и Филип17.02.2019

Ви благодариме! Прекрасна услуга, персонал! Ќе Ви додјеме пак!

Соња, Веснa, Маре, Тања, Аница, Еми17.02.2019

Одлична услуга, одличен персонал, собите, објектот и локацијата се супер. Ќе ни биде мило да дојдеме повторно.

Петар, Тања и Коста Котески17.02.2019

Најпрекрасни мои Ве сакам.

А.14.02.2019

Исто и јас Ве сакам.   

Т.15.02.2019

Јас повеќе од првите две.    

М.17.02.2019

Преубаво место, одличен персонал и најубава рецепционерка (Сандра)!

РЅ: Хектор го разубавува местото.

Сања и Филип27.01.2019

Прв пат сме во “Конак” и имавме супер искуство. Собите и објектот се супер, персоналот е повеќе од услужлив и љубезен и пријателски расположен. Се гледаме наскоро пак. Топло ќе го препорачаме “Конак” на сите пријатели!  Keep up the good work !

Јасмина и Славе Баснаркови27.01.2019

Прекрасни домаќини! Гостопримливи, повеќе од љубезни, пријателски настроени кон сите, особено кон деца. Сигурна сум дека ќе дојдеме повторно.

Анета Д.20.01.2019

Прекрасно чуство да се биде дел од приказната “Конак”. Прекрасни луѓе и домаќини.

Кирил Настоски20.01.2019

“Конак” е една од ретките приказни со душана Шапка. Продолжете, само така ќе ја направите Шапка вистински зимски рај на Шара.

Доде18.01.2019

Прекрасно. Зимска идила и позитивна енергија. Гостопримлив и љубезен персонал. Уредно и чисто совршено место за одмор 😊.

В16.01.2019