Моторни санки


Вљубениците во адреналин ќе уживаат на несекојдневно искуство со

возење на моторна санка.

И тешко достапните предели сега се лесно достапни!

Инфо за тура со моторни санки: + 389 70 32 98 98  ;  +389 78 32 98 98