Соба 202 – “Бакардан”


 • 30 м2.
 • 2 + 2
 •  1 брачен + 2 единечни кревет
 • Појадок
 • Заедничко
 • Бакардан планинарска патека
 • Централно греење
 • Два плакари и две наткасни
 • X
 • 12:00
 • 10:00