Соба 104 – “Џини Бег”


  • 16 м2.
  • 3
  •  1 брачен + 1 единечен кревет
  • Појадок
  • Јелак скијачка патека
  • Централно греење
  • Два плакари и две наткасни
  • X
  • 12:00
  • 10:00