Ресторан


 

Ресторанот „Конак“ воодушевува со својот луксузен ентериер направен од дрво и камен.
Врвната услуга, прекрасниот амбиент исклучително добрата храна и поволните цени Ви овозможуваат да поминете незаборавни моменти во нашиот ресторан.
Ресторанот се наоѓа на првиот кат од објектот и има затворена сала со капацитет од 100 места и летна тераса на отворено со капацитет од 150 места.
Дојдете на појадок, ручек или вечера во топла атмосфера каде мирисот и вкусот создаваат магија.