Сала за појадок


Во нашата сала за појадок можете да го започнете  денот со појадок на шведска маса кој ќе ве изненади со својата богата понуда.

Салата за појадок се наоѓа во приземниот дел од објектот и е со капацитет од 40 лица.

Појадокот се служи  секој ден од 8:00 до 10:00 часот.