One Mountain, One Love - Popova Sapka We Have Snow на Facebook      We Have Snow на Twitter     info@konak.com.mk      +389 70 32 98 98

Сместувачкиот дел на ”Конак” – Попова Шапка се состои од шест соби. Распоредот на собите е: шест двокреветни соба, една шесткреветна соба, една петкреветна соба и три четворокреветни соби со вкупен капацитет од 35 легла. Собите се опремени со удобни кревети кои пружаат удобен и мирен сон и заедно со планинскиот воздух прават многу брзо да се чуствувате одморни и наспиени. 

Сите соби користат едно заедничко купатило и пет тоалети. Оринетацијата на собите е јужна со отворен поглед кон скијачките терени на Попова Шапка. Затоплувањето на собите во зимската сезона е со греалки на електрична енергија.

Самата местоположба на објектот на самите скијачки терени нуди можност за брз и лесен пристап кон самите терени. 

Било да сте љубител на скијањето, природата или едноставно сакате да уживате на Попова Шапка во ”Конак” секогаш ќе ве пречекаат гостопримливи и добри домаќини.  

Ве покануваме да го поминете Вашиот одмор или викенд во ”Конак”.

Преземете го ценовникот за сместување тука.

Телефон за резервации 070 32 98 98 или на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ве очекуваме!

 
Developed by Aleksandar Petrovski | Copyright © Конак - Попова Шапка 2013