One Mountain, One Love - Popova Sapka We Have Snow на Facebook      We Have Snow на Twitter     info@konak.com.mk      +389 70 32 98 98

Ски кафе ”Конак” – Попова Шапка изминатите осум години работи во текот на целата година и со право го добива епитетот најпопуларно место на Скијачкиот центар Попова Шапка.  

Преку ден може да се опуштите во топол амбиент со широк асортиман на топли напитоци и освежителни пијалоци или да престојувате на сончевата тераса која има јужна ориентација со отворен поглед кон скијачките терени и целосен преглед на најпознатиот скијачки терен "Церипашина".

Кога и да ја посетите Попова Шапка ”Конак” е тука за вас 365 дена во годината. Дојдете и уверете се зошто сме најпосетено место на Попова Шапка.

Добрeдојдовте !

Преземете го ценовникот тука.

Телефон за контакт и резервации 070 32 98 98 или на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ве очекуваме!

 
Developed by Aleksandar Petrovski | Copyright © Конак - Попова Шапка 2013