One Mountain, One Love - Popova Sapka We Have Snow на Facebook      We Have Snow на Twitter     info@konak.com.mk      +389 70 32 98 98

Ресторан ”Конак” воодушевува со својот раскошен ентериер изработен од дрво и камен. Врвната услуга, прекрасниот амбиент исклучително добра храна и поволни цени ви овозможуваат да поминете незаборавни мигови во нашиот ресторан.

Ресторан ”Конак” се наоѓа на вториот кат од објектот и располага со внатрешна сала со капацитет од 50 гости и надворешна летна тераса со капацитет од 70 гости. 

Повелете на појадок, ручек или вечера во топол амбиент каде мирисот и вкусот создаваат магија.

Разгледајте го нашето мени тука.

 
Developed by Aleksandar Petrovski | Copyright © Конак - Попова Шапка 2013