One Mountain, One Love - Popova Sapka We Have Snow на Facebook      We Have Snow на Twitter     info@konak.com.mk      +389 70 32 98 98

Конак

Планинарскиот Дом "Конак" се наоѓа на падините на Шар Планина, во срцето на скијачкиот центар "Попова Шапка".

Повеќе

Ресторан

Docs / Support

Раскошен ентериер, врвна услуга и прекрасен амбиент. Поминете прекрасни мигови уживајќи во исклучително добра храна.

Повеќе

Ски Кафе

Ски кафето распорала со внатрешен дел со капацитет 50 и надвореше со капацитет од 200 места. Ве очекуваме!

Повеќе

Сместување

Сместувачкиот капацитет на Конак се состои од 6 соби. Располагаме со двокреветни, четворокреветни и шестокреветни соби.

Повеќе


Во изработка. Наскоро!

 
Developed by Aleksandar Petrovski | Copyright © Конак - Попова Шапка 2013